Glasbewassing

 

Met betrekking tot glasbewassing werken wij traditioneel met ladders en met het Tuckerpole systeem, voor particulier en bedrijf.

Artalux Cleaning Service werkt, voor uitvoering van de glasbewassing, handmatig met emmer, spons, inzetter en wisser. Omdat elk gebouw anders van vorm en hoogte is, werken wij met de traditionele ladder. Omdat er in de glasbewassing bijna voortdurend op hoogte gewerkt wordt, waken wij over ons personeel en zorgen we ervoor dat er op een arbeidsvriendelijke manier gewerkt wordt.

Two window cleaners at work

Traditioneel met ladders

 

 

 

 

 

 

Naast de glasbewassing kunt u ons ook inhuren voor :

 

  • Schoonmaken van kozijnen;
  • Dakgoot reiniging;
  • Gevel reiniging;
  • Terras reiniging;
  • Dakkapel reiniging;
  • Hogedruk reiniging;

 

 

Tuckerpole Systeem
glasbewassing tuckerpoleTelescopische glasbewassing is het alternatief voor gevaarlijk hoge ladders.
Door steeds meer beperkingen van de overheid m.b.t. het gebruik van hoge ladders, is dit systeem een uitkomst dat in principe overal kan worden ingezet.

  1. Milieuvriendelijk en zonder valgevaar.
  2. Geheel conform de Arbo-norm.

 

Bij telescopische glasbewassing maken we gebruik van gedemineraliseerd, puur water (demiwater) en gevoede mechanisch reinigende borstels op uitschuifbare stelen.
Door met het tuckerpole systeem, demiwater over een oppervlak te laten vloeien c.q. sproeien, onder een druk van 10 bar, lossen alle mogelijke vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos schoon op.

Wilt u een glazenwasser bestellen, hier is het snel geregeld.